Akşener’in adaylık açıklaması sonrası gözler ona çevrilmişti: Ağıralioğlu İYİ Parti için kararını verdi

Akşener’in adaylık açıklaması sonrası gözler ona çevrilmişti: Ağıralioğlu İYİ Parti için kararını verdi
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, partiye döneceği ve genel başkanlık için aday olacağı iddiasıyla hakkında konuştu. İYİ Parti'ye kapıyı kapatan Ağıralioğlu, yeni parti iddialarını güçlendiren sinyaller de verdi.

İYİ Parti'de son dönemde yaşanan istifalar ve Meral Akşener'in genel başkanlık için aday olmayacağını açıklamasının ardından, eski İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'ndan önemli bir açıklama geldi. Geçtiğimiz yıl partiden istifa eden ve yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen Ağıralioğlu, İYİ Parti'ye kapıyı kapattı.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı: "Bugün hizmetine talip olduğumuz milletimizin, bizi görebilmesine ve tanıyabilmesine açmış olduğu imkân sebebiyle Sayın Genel Başkan'a hem bizim üzerimizdeki emeği ve hakkı için hem de örnek teşkil eden bu siyasi kararı için teşekkür ederiz. Parti içi mevzi kollamaya ve parti içi iktidar mücadelelerine bulaşmamaya dair verdiğimiz sözün hep arkasında durduk, bugün de arkasındayız. Kongre ve parti iç işleri ile alakalı bir gündemimiz hiç olmadı. Memleket gündemimiz var."

ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

İYİ Parti'den ayrılanlar için de konuşan Ağıralioğlu, "İYİ Parti'de emek vermiş, fedakârca çalışmış insanların karar vereceği bir süreçtir bu, kendilerine kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle kongrede aday olan arkadaşlarımıza ve önümüzdeki süreçte memleket yönetimine, Türk Milleti'nin hizmetine talip olacak olan siyasi partilerdeki bütün arkadaşlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gelecek hedefleriyle ilgili de bilgi veren Ağıralioğlu, "Biz, Allah izin verirse Sonbaharda, altyapısını tamamladığımız bir siyasi mücadele ile milletimizin teveccühüne talip olacağız" dedi.

Özellikle ekonomik zorluklarla boğuşan Türk milletine vurgu yaparak, önümüzdeki dönemde milletin güçlü yarınlarını inşa etmek için hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. Ağıralioğlu, yeni siyasi iradelerini kamuoyuna duyurduklarında, milletle birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar