Survivor'da 6 Mart gecesi neler yaşandı? Acun'dan Yasin Obuz'a sert sözler...

Survivor'da 6 Mart gecesi neler yaşandı? Acun'dan Yasin Obuz'a sert sözler...
Acun Ilıcalı yapımcılığındaki Survivor 2022 son bölümde. kırmızı ve mavi takımlarda yarışan ünlüler ve gönüllüler arasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2022 son bölümde Hikmet ile Yasin arasındaki tartışma damgasını vururken, tartışmalar Acun Ilıcalı moderatörlüğünde Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan ada konseyine de sıçradı. Yarışmayı takip edenler ise "son dakika Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu, ödülü hangi takım kazandı?" soruları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.
Survivor 2022 All Star son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıran kırana dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor Yasin ve Hikmet arasında yaşanan şiddetli tartışmalar öne çıkarken kritik ada konseyinde Acun Ilıcalı''dan Yasin Obuz''a sert tepki geldi. Diğer yandan yarışmayı takip edenler detayları öğrenmek isteyerek "son dakika Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu, ödülü hangi takım kazandı?" sorularına yanıt aramaya devam ediyor.
 
SURVİVOR KİM ELENDİ, ELEME ADAYI KİM OLDU, ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
 
6 Mart Survivor son bölümde ödül oyununu kazanan takım ve tüm detayları şöyle; 6 Mart 2022 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışması bir kez daha ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki kıran kırana ödül oyunu mücadelesine sahne oldu. TV8 ekranlarında Dominik Cumhuriyeti ev sahipliğinde yayınlanan Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında zorlu parkur üzerinde verilen mücadelede takım oyunu ve performans bakımından başarılı olan takım ödülü kazanan taraf oldu.
 
HANESİNE EN FAZLA SAYIYI YAZDIRAN TAKIM KAZANDI
 
Dominik Cumhuriyeti''nde kurulan zorlu parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununun kazananı olmak için canla başla mücadele verdi. Yarışmacıların zaman zaman zor anlar yaşadığı parkurda en başarılı performans grafiğini çizerek en fazla sayıyı hanesine yazdıran gönüllüler takımı oldu.
 
ACUN ILICALI SERT KONUŞTU
 
Acun Ilıcalı Dominik Cumhuriyeti''nde yapılan kritik ada konseyinde büyük oylamanın yapılmasının ardından, takım arkadaşı Hikmet''le tartışma yaşayan Yasin Obuz''a sert uyarılarda bulundu. Ilıcalı yaptığı sert konuşmada:
 
Yasin, sürekli haksızlığa uğradığını söyleyen, şikayetçi olan, ileri geri konuşan, konuştuğunu kulağı duymayan, enteresan bir tipsin, gönderilmene ramak kala halen bu davranışları gösteriyorsun. Prodüksiyonun başı benim, bu programın yapımcısıyım, toplantı yaptık ekip adına konuşuyorum, ihraç sebebi yok ama bu senin hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse umrumda değil, seni buradan göndeririz, buranın bir kuralı, disiplini var..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar