Survivor Atakan kimdir? Avatar Atakan nereli? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında?

Survivor Atakan kimdir? Avatar Atakan nereli? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Survivor Atakan'ın kim olduğu merak ediliyor. Birçok kişi internette Survivor Atakan'ın hayatını araştırıyor. Peki Survivor Atakan kimdir? Avatar Atakan nereli? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında?

Survivor 2024 All Star heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Kırmızı takımda Turabi Çamkıran'ın yarışmaya veda etmesinin ardından Acun Ilıcalı, adaya katılacak yeni isimlerden birini daha açıkladı. Ilıcalı'nın duyurusuna göre, Avatar Atakan yeni bir yarışmacı olarak katıldı. Peki Survivor Atakan kimdir? Avatar Atakan nereli? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında?

SURVİVOR ATAKAN KİMDİR?

Avatar Atakan, 27 Ağustos 1989'da Sivas'ta dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Çağan Atakan Arslan olan Avatar lakaplı yarışmacı, spor kariyerine basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye adım atan Atakan Arslan, daha sonra dövüş sporları ile ilgilenmeye başlamış ve o günden bu yana birçok başarı elde etmiştir. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırarak okul birincisi olarak girmiştir ve eğitimine halen devam etmektedir. Kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil eden Atakan Arslan, aynı zamanda profesyonel müsabakalara da katılmaktadır.

Avatar Atakan, 2016 yılında Survivor şampiyonu olan bir boksör olarak tanınmaktadır. 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenen Atakan Arslan'ın 2018 yılında ise Leon Aslan Arslan isimli bir oğlu dünyaya gelmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar