Survivor All Star'da ortalık karıştı! Yumruklar havada uçuştu

Survivor All Star'da ortalık karıştı! Yumruklar havada uçuştu
Survivor All Star'da her gün neredeyse bir kavga yaşanırken, son yaşanan olayda Sema ve Pınar arasında büyük bir tartışma yaşandı. Acun Ilıcalı, kavga sonrası acil durum konseyini topladı ve Sema'nın Pınar'a neden yumruk attığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor'a katılan Sema Aydemir ile Pınar arasındaki gerilim bir türlü dinmiyor. İkilinin arasındaki tartışmalar izleyicileri de şaşırtıyor. Son bölümlerde yaşanan gerginlik ise adeta nefesleri kesti. Sema'nın Pınar'a karşı sert tutumu, büyük bir çatışmaya yol açtı.

Eleme adayları belirlendikten sonra, Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında büyük bir tartışma yaşandı. Acun Ilıcalı, bu olayın ardından acil durum konseyini topladı ve yarışmacıları dinledi. Ilıcalı, kavga eden yarışmacılar hakkında karar verecek.

728xauto.webp

Sema'nın Pınar'a saldırma anının detayları ise şöyle:

Sema, Pınar'ın yanına giderek ona sert ifadelerle seslendi. Pınar'ın verdiği cevapla gerilim daha da arttı. Sema'nın sinirleri bozulunca, yerde uzanan Pınar'a tekme attı. Ardından ikili tekrar birbirine temas etti. Nagihan ve Aleyna'nın araya girmesi de işe yaramadı, Sema Pınar'a yumruk attı. Sema'nın arkadaşlarına "Bunu yapamaz. Sürekli böyle uğraşıp ondan sonra ben buna karşıyım. Ben sana yüze nasıl vurulur göstereyim mi, ister misin?" dediği duyuldu. Pınar ise sakin bir şekilde, "Ben sana vurmadım zaten. Bana vurma diye uzak tuttum sadece" yanıtını verdi. Bu sırada, Atakan Sema'yı olay yerinden uzaklaştırdı.

o.jpg

Survivor All Star'da yaşanan bu gerginlikler, yarışmanın heyecanını artırırdı.

"OLİMPİYAT BARAJINI DA MI SEN GEÇİRDİN BANA?"

Survivor'da yaşanan gerginliklerin ardından Sema Aydemir sessizliğini bozdu ve yaşadığı duyguları paylaştı. Atakan'ın uzaklaştırılmasıyla bir nebze sakinleşen Sema, arkadaşlarıyla yaşadıklarını konuştu. Öfkesini şu sözlerle dile getirdi:

"Ben onların sayesinde olimpiyata gitmişim bakar mısın? Olimpiyat barajını da mı sen geçirdin bana? Bu zamana kadar Atakan ben böyle bir şey yapmadım ama insanın emeğiyle... Bak sana dese ki sen benim sayemde dünya şampiyonu oldun dese ne yaparsın? Bunlar bu rahat böyle yaşarken ben hem çocuğuma baktım, kamplara çocuğumla gittim. Ben kolay Olimpiyat barajı geçmedim. Benim emeğime kimse şey yapamaz."

uuop.jpg

SEMA'NIN PINAR'A NEDEN SALDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Nagihan, Pınar'la Sema'nın arasındaki gerginliğin kökenini açıkladı. Nagihan, "Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanan bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra 4x400 metre bayraklı yarışacağımızı düşündük. Aslında bütün hikaye oradan başlıyor. 2017'ye de yansıdı. Bu seneye yansıdı. Bu konu açılınca açıkçası biz çok oralı olmak istemedik çünkü bizlik bir durum yok. Biz hem kendi bireysel madalyalarımızı almışız. Hem de bayrakta da nasıl ki Survivor'ı Acun Ilıcalı yönetiyorsa, Milli Takımı da bir teknik direktör yönetiyor. Burada Pınar ile Sema'nın bir türlü anlaşamadığı anlaşmak istemediği bir kan davası var. Yok benim hakkımdı, yok senin hakkındı. Aslında net olan bir şey vardır. Saniyeler konuşur, saniyeler konuşur. Atletizmde de bu böyle olmuştur. O zaman ki madalyamızı aldığımız içinde formda olduğumuz için de teknik direktörümüz yani hocamız bizi dörtlüyü öne sürdü ve çıktığımızda da en iyi saniyeyi yapıp madalya getirdik ülkemize ama bu buruk sevinci bir türlü atlatamadık üzerimizden 13 sene geçmesine rağmen."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar