Eylem Tok’un kazayı öğrendiği an ortaya çıktı katil oğlunu korumak için zamanla yarışmış

Eylem Tok’un kazayı öğrendiği an ortaya çıktı katil oğlunu korumak için zamanla yarışmış
Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un yaptığı kazaya ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı. İşte 16 yaşlarındaki çocukların ölüm oyunu ve görüntüleri…

Ünlü yazar Eylem Tok ile ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un oğulları Timur Cihantimur ehliyetsiz kullandığı lüks marka aracıyla Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan 5 kişiye çarpmış, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olmuştu.

222222.jpg

Korkunç kazanın ardından yaralıların verdiği ifadelerle Eylem Tok’un olay yerine geldiği, yaralanan kişilerin telefonlarını topladığı, kaza yapan çocukların ambulans çağırmak yerine TikTok videosu çektiği, Tok’un oğlunu ABD’ye kaçırdığı ortaya çıkmıştı.

goruntu-1.jpg

Eylem Tok ile oğlu son olarak New York sokaklarında bir taksiye binerken ve mutlu şekilde görüntülenmişti.

goruntu-2.jpg

ARABA YARIŞI YAPMIŞLAR

Tüm bu skandalların ardından Gazeteci Emrullah Erdinç, YouTube yayınında kazaya ilişkin korkunç bir gerçeği açıkladı. Emrullah Erdinç’in paylaştığı görüntülerde çocukların o gece araba yarışı yaptıkları ortaya çıktı.

emru.jpg

HIZ GÖSTERGESİ EN SON 160'I BULMUŞ

Kameraya yansıyan kadrajlarda Timur Cihantimur ve Ö.D’nin aşırı hız yaptığı, virajı alamayıp Murat Aci ve 4 kişiye birden çarptıkları görülüyor. En son gösterge ise 160'ı gösteriyor.

Kazanın ardından Oğuz Murat Aci ile bir arkadaşı uçurumdan su kanalına doğru uçuyor, diğer 3 yaralı ise caddede kalıyor.

kazayi-ogredigi-an.jpg

TELEFON GELİNCE HESABI ÖDEMEDEN MEKANI TERK ETTİ

Kaza olduktan sonra Timur Cihantimur annesi Eylem Tok'u arıyor. Eylem Tok’un oturduğu yeri görüntüleyen kameraya yansıyan kadrajda ise kazayı bilmediğini söyleyen Ayşe Ceren Saltoğlu’nun Tok kaza haberini aldığında karşısında oturduğu ortaya çıktı. Kaza haberini alan Tok'un hesabı ödemeden hızlı bir şekilde mekanda çıktığı görüldü.

e3.jpg

Mekanda çıkan Eylem Tok ile Ayşe Ceren Saltoğlu kaza yerine gidip çocukları alarak uzaklaşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar