Süper Kupa ne zaman oynanacak? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali saat kaçta, hangi kanalda ve nerede oynanacak?

Süper Kupa ne zaman oynanacak? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali saat kaçta, hangi kanalda ve nerede oynanacak?
Süper Kupa'nın ne zaman oynanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Süper Kupa ne zaman oynanacak? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali saat kaçta, hangi kanalda ve nerede oynanacak?

Türkiye'de futbolseverler, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa final maçının yeni tarihini ve oynanacağı yeri merakla bekliyor. Suudi Arabistan'da yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen finalin yeni tarihi henüz belirlenmezken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı açıklama ile bilgiler netleşecek. Peki Süper Kupa ne zaman oynanacak? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali saat kaçta, hangi kanalda ve nerede oynanacak?

SÜPER KUPA NE ZAMAN OYNANACAK?

2023 Turkcell Süper Kupa finali için ocak ayı içinde bir tarih önerisi öne çıkarken, takımların yoğun maç temposu göz önüne alınarak Şubat başı da bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

SÜPER KUPA FİNALİ NEREDE OYNANACAK?

Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Ankaragücü, Antalyaspor, Sivasspor, Konyaspor ve Samsunspor, Süper Kupa maçının kendi statlarında oynanması için çağrı yapmıştı. Ancak maçın oynanacağı stad ve tarih hala belirsizliğini koruyor. TFF'den gelecek olan yeni tarih açıklamasıyla birlikte bu konuda net bilgilere ulaşılacak.

SUUDİ ARABİSTAN'DA NEDEN SÜPER KUPA OYNANMADI?

Süper Kupa finali öncesi yaşanan kriz nedeniyle Galatasaray ve Fenerbahçe, maça çıkmama kararı almıştı. Taraftarlar, Süper Kupa finalinin heyecanını ve net tarihini öğrenmek için TFF'nin açıklamalarını bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar