Hakem yumruklayan Faruk Koca'dan akıllara durgunluk veren açıklama

Hakem yumruklayan Faruk Koca'dan akıllara durgunluk veren açıklama
Eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın cezaevinden tahliye olmasından sonra tesislerde taraftarlar coşkulu karşılama düzenledi. Faruk Koca bomba açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Süper Lig'in 15. haftasında düzenlenen Ankaragücü-Rizespor maçından sonra karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca, tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

TAHLİYE OLAN FARUK KOCA'DAN BOMBA AÇIKLAMA

Hakem Halil Umut Meler’e saldıran Eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca avukatların itirazı sonucu 15 günün ardından tutuksuz yargılanmak üzere bugün tahliye edilmişti. Koca, tahliye edilmesinin ardından MKE Ankaragücü’nün Tandoğan Tesisleri’nde binlerce taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

aw107671-06.jpg

“BİR YUMRUKLA ONLARI HAKLI ÇIKARMIŞ OLDUM”

Sporda tüm herkesin istediğinin adalet olduğunu aktaran Koca, “Hayatta ilke edindiğim bazı değerler var. Haksızı, hırsızı haklı çıkaracak neden vermememiz lazım. Maalesef bu olayları gerçekleştirenlere karşı bir yumrukla onları haklı çıkarmış gibi oldum. Özellikle bütün kulüplerin, bütün taraftarların tüm dünyada beklediği tek şey adalettir." açıklamalarında bulundu.

aw107671-07.jpg

“ADAM OLMAK HAKSIZLIĞA, YANLIŞA TEPKİ VERMEKTİR, İTİRAZ ETMEKTİR”

Yaptığı eylemi savunmadığını söyleyen Koca, “Beni tanıyan bütün dostlarım emin olabilir, bu eylemi yapacak en son insan benim. Ama insanız, beşeriz, gördüğümüz yanlış ve haksızlıklara karşı tepki veriyoruz. Tepkinin biçimi yanlış olabilir ama insan olmak, adam olmak haksızlığa, yanlışa tepki vermektir, itiraz etmektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

aw107671-08.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar