Süleyman Soylu: Karkamış'taki roketli saldırıda can kaybı yükseldi

Süleyman Soylu: Karkamış'taki roketli saldırıda can kaybı yükseldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesinde gerçekleşen roketli saldırı hakkında soruları yanıtladı. Bakan Soylu, saldırıda can kaybının 3'e yükseldiğini ve hayatını kaybedenlerden birisinin öğretmen ve öğrenci olduğunu açıkladı.

SOYLU: KARKAMIŞ'TAKİ SALDIRIDA CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ

Suriye''nin kuzeyinden Gaziantep''e ateşlenen roket Gaziantep''in Karkamış ilçesinde yer alan bir liseye isabet etti.

Saldırı sonrası sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaşan Vali Davut Gül, olayda 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 6 kişinin de yaralandığını açıkladı.

SÜLEYMAN SOYLU''DAN İLK AÇIKLAMA

Olay sonrası kameralar karşısına geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıda can kaybının 3''e yükseldiğini ve hayatını kaybedenlerden birisinin öğretmen ve öğrenci olduğunu açıkladı.

''''GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK''''

"Milletimize şunu söylemek isteriz, dün gerçekleştirilen ve terör örgütünün büyük kayıplar verdiği operasyondan sonra buna yönelik cevap en güçlü şekilde verilecektir ve gerekli adımlar atılacaktır. Terör örgütüne sınır içi ve sınır dışında hayat şansı verilmeyecektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleşen saldırı sonrasında, "Suriye’de bulunan YPG/PKK Terör örgütüne karşı kara harekatı da yapılacak" diye açıkladı.

Olay yerinden gelen bilgiler, yaralı sayısının 10''a çıktığı yönünde.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, "Sınır saldırısına ilişkin, törör örgütü PKK/YPG''ye karşılığı misliyle veriliyor" açıklaması yapıldı.

 

Saldırı sonrası bölgeden gelen ilk görüntüler:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar