Sözcü TV'den olaylı ayrılmışlardı... Yılmaz Özdil ve Korcan Karar'ın yeni adresi belli oldu

Sözcü TV'den olaylı ayrılmışlardı... Yılmaz Özdil ve Korcan Karar'ın yeni adresi belli oldu
Cüneyt Özdemir, Nevşin Mengü ve Fatih Altaylı gibi medyanın tanınan simalarından sonra Yılmaz Özdil ve Korcan Karar da Youtube kanalı ile haberciliğe dönmeye hazırlanıyor.

Kuruluş aşamasına yürüttüğü ve açılışından yalnızca bir ay sonra kanal ile yollarını ayıran Yılmaz Özdil ile Show TV’nin eski spikeri Korcan Karar’ın yeni projeleri belli oldu. İki deneyimli gazeteci, blablatv.com.tr adlı bir internet sitesi ve YouTube kanalı ile ekranlara geri döneceği öne sürüldü.

MedyaRadar'ın haberine göre, Yılmaz Özdil ve Korcan Karar'ın yeni projeleri belli oldu. Hazırlıkların sürdüğü projelerde yurttaş gazeteciliği de yer alacak. Bilmeyenler için yurttaş gazeteciliği, vatandaşların kendi araçlarıyla haber üretmesi ve yayınlaması anlamına geliyor.

Özdil ve Karar'ın internet sitesi ve YouTube kanalını yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyor.

SÖZCÜ TV’YE OLAYLI BİR ŞEKİLDE VEDA ETMİŞTİ

Yılmaz Özdil, Sözcü TV’deki görevinden başladıktan bir ay sonra veda etmişti. Özdil, ayrılma sebebi olarak şunları yazmıştı:

"Parantez açayım… Görevden derhal uzaklaştırılmam için, bir saniye bile görevde kalmamam için, CHP yönetiminin adını kullanarak, aleyhime kampanya başlatılmasına üzülmedim desem, yalan olur. AKP kampanyalarına alışığım, umurumda bile olmadığını beni tanıyan herkes bilir, ama doğma büyüme bir CHP’li olarak, bu kampanyaya parti kaynaklarının harcanmasına gerçekten üzüldüm.

CHP’nin parasına yazık kardeşim. Meral Akşener'in masayı dağıtmadığını, kasten masanın dışına ittirildiğini söylediğim için, ‘Meral Akşener masayı dağıttı diyenler akçeli gazetecilerdir' dediğim için, CHP yönetiminin adını kullanarak benim aleyhime linç kampanyası başlatanlar, ne diyecekler şimdi?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar