Hafif ticari araç takla attı! Yara almadan kurtuldu

Hafif ticari araç takla attı! Yara almadan kurtuldu
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir hafif ticari araç, şarampole devrilerek hurdaya döndü.

Kaza, Mudurnu-Göynük kara yolunda gerçekleşti. Kenan K. idaresindeki 34 LRU 01 plakalı araç, sürücünün yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve takla atarak şarampole yuvarlandı.

Durumu fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, kazada yaralanan olmadığını gördü. Bu durum, araç içindekilerin emniyet kemerlerini takılı olmasıyla facianın önüne geçti.

Kazayı atlattıktan sonra sağlık ekipleri tarafından şok geçiren küçük Aysima K., yakın ilgi ve teselliyle kaza sonrası yaşadığı stresi atlatmaya çalıştı. Kaza nedeniyle yaşanan korku ve endişenin etkilerini azaltmak için sağlık personeli tarafından özenle ilgilenildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma, kaza hakkında detaylı bilgi edinmek ve benzeri olayların önüne geçmek amacıyla sürdürülüyor. Kazanın meydana geldiği bölgede yol güvenliğinin artırılması ve sürücülerin dikkatli olması konusunda da yetkililer uyarılarda bulunuyor.

Takla atan iki araçtan yara almadan kurtuldular

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar