Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin hakkında flaş iddia! Asker kaçağı mı çıktı?

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin hakkında flaş iddia! Asker kaçağı mı çıktı?
Hamilelik videoları ve estetik operasyonlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin’in, asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Gezgin'in ağlamaklı sesiyle paylaştığı video, sosyal medyada olay oldu.

Hamilelik haberleriyle sıklıkla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı videoda askerden çağırıldığını duyurdu.

“BEN BU TIRNAKLA MI, BU SAÇLA MI, BU KİRPİKLE Mİ ASKERE GİDECEĞİM”

Video içerisinde, "Ben bu tırnakla mı, bu saçla mı, bu kirpikle mi askere gideceğim? Devletime kurban olayım, Devletime boynum kıldan ince, onları o kadar çok seviyorum" diyen Gezgin, göz yaşlarına hakim olamadı. Sesi titreyerek video çekti.

728xauto.webp

15 GÜN SÜRE VERİLDİ

Fenomen, asker kaçağı olarak göründüğünü ve 15 gün süre verildiğini belirterek, "Ben kadınım, ben kendimi kadın hissediyorum. Nasıl askere gideyim? Ben bu saçla, bu kirpikle, bu tırnakla nasıl askere gideyim?" diye isyan etti.

tf.jpg

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Mükremin Gezgin, TikTok üzerinde paylaştığı videolarla kısa sürede popülerlik kazandı. Fenomen, özellikle hamilelikle ilgili samimi paylaşımlarıyla takipçilerinden büyük ilgi gördü. TikTok'ta 1 milyon 100 bin takipçiye ulaşan Gezgin, Instagram'da da 112 bin takipçiyi aşarak geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Mükremin Gezgin, estetik operasyonlarını sosyal medya üzerinden paylaşarak takipçileriyle paylaşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar