Karabük’ten sonra bir il daha diken üstünde! Eğlence mekanında çalışan 24 kadın AIDS’li çıktı

Karabük’ten sonra bir il daha diken üstünde! Eğlence mekanında çalışan 24 kadın AIDS’li çıktı
Karabük’te yabancı uyruklu öğrencilerle birlikte olanların hastanelik olmasının ardından Kırklareli’de bir ilçeyi daha bulaşıcı hastalık korkusu sardı.

Karabük Üniversitesi’nde yaşanan cinsel yolla bulaşan hastalık skandalının ardından bir skandal da Kırklareli’de patlak verdi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde asayiş ekiplerinin alkollü eğlence mekanlarına yaptıkları baskınlarda yakalanan 24 yabancı uyruklu kadında cinsel yolla bulaşan hastalık tespit edildi.

aw198433-01.jpg

24 KADIN HASTALIKLI ÇIKTI

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolleri yapılan kadınların hastaneye sevkinde ortaya çıkan gerçek tüm ilçeyi ayağa kaldırdı. Yasadışı çalışan ve hastalık kapan 24 kadının sınır dışı edileceği ifade edildi.

aw198433-03.jpg

Karabük Üniversitesi’nde okuyan yabancı uyruklu öğrencilerle birliktelik yaşayan öğrencilerde cinsel yolla bulaşan hastalık belirtileri görülmüş, çok sayıda kişi acile başvurmuştu.

aw198433-02.jpg

KARABÜK’TE NE OLMUŞTU?

Üniversitenin itiraf sayfasına gönderilen mesajlarda çok sayıda kişi birliktelik yaşadıktan sonra vücutlarında uçuk ve yaralar çıktığını iddia ederek hastalığı Afrika kökenli öğrencilerden kaptıklarını öne sürmüştü.

Skandalın ardından kentteki yabancı uyruklu öğrencisinin fazla olması gözleri bu kente çevirmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar