Dizi bitti mi? Başrol oyuncusu Demet Evgar'dan hayranları üzecek Bahar itirafı

Dizi bitti mi? Başrol oyuncusu Demet Evgar'dan hayranları üzecek Bahar itirafı
Bahar dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı konuşuluyordu başrol oyuncusu Demet Evgar, kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bahar dizisinin yapım ekibi, yeni bölümün yayın tarihinde bir erteleme olduğunu duyurmuştu. Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar, nedeni hakkında açıklamada bulundu.

Her hafta Salı günleri Show TV'de izleyicilerle buluşan sevilen dizi Bahar, bu hafta beklenen yeni bölümünü yayınlayamayacak. Yapım ekibinin verdiği bilgiye göre, 7 Mayıs Salı günü planlanan bölüm, çekimlerin tamamlanamaması nedeniyle ertelendi.

tgtg.jpg

Başrol oyuncusu Demet Evgar, sosyal medyada paylaştığı bir video ile, yeni bölümün, kadrodaki bir oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle tamamlanamadığını belirtti.

Evgar'ın açıklamaları şöyle:

“Bahar dizisinin sevgili izleyicileri, sizin de yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyorum, yorumlarınızdan görebiliyorum. Gerçekten biz de o hafta çektiğimiz bölümü sizlerle paylaşmayı çok istiyoruz. Aynı heyecanı yaşıyoruz, hatta daha fazlasını diyebilirim. Ancak, Türkiye’de uzun soluklu yapımlar olduğu için, maalesef bu tür aksaklıklar yaşanabiliyor. Setlerde haftanın 6 günü, 15-16 saatler boyunca çalışıyoruz ve bazen beklenmedik sağlık problemleri gibi küçük sorunlar, bir sonraki bölümün yayınlanmasını engelleyebiliyor. Bu durumda olan bir arkadaşımız nedeniyle, oyuncu kadromuz bir hafta gecikecek ve yeni bölümü bir sonraki hafta sizlerle buluşturabileceğiz.”

OYUNCU KADROSU

Bahar dizisinin oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar