Sosyal konut sonrası kamu bankaları hamlesi! Erdoğan’ın yeni ekonomi ve seçim planı ortaya çıktı

Sosyal konut sonrası kamu bankaları hamlesi! Erdoğan’ın yeni ekonomi ve seçim planı ortaya çıktı
Konut projesiyle halkın desteğini geri kazanmaya çalışan AKP iktidarı, bu sefer kamu bankalarını kullanarak ikinci bir hareket hazırlığında. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın 20 bin TL’yi bulacak promosyon kampanyası başlatacağı konuşuluyor.

ERDOĞAN'IN YENİ EKONOMİ VE SEÇİM PLANI ORTAYA ÇIKTI!

Anketlerde ve halk nezlindeki desteğini kaybettiğini anlayan, AKP hükümeti ve Erdoğan, seçimi kazanmak için yeni hamleler yapmaktan geri çekilmiyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesine imza atarak ilk hamlesini yapan hükümetin yeni hedefi kamu bankaları üzerinden politikalar üretmek.

Erdoğan’ın kuzeni, Cengiz Er’in gazetesi SuperHaber’in iddiasına göre, üst düzey bir bankacının iddiaları doğrultusunda kamu bankalarının emekli promosyon ödemeleri için harekete geçeceği ve bunun bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı belirtildi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın da emekli maaş promosyon kampanyaları için Ekim ayında bir atağa geçeceği belirtiliyor. Bu zamana kadar sadece 750 TL promosyon ödemesi yapan kamu bankalarının 20 bin lira rakamına kadar bunu arttıracağı konuşuluyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar