Son zamdan farklı: Benzin ve motorine 2 gün sonra dev zam geliyor... İşte yeni fiyatlar

Son zamdan farklı: Benzin ve motorine 2 gün sonra dev zam geliyor... İşte yeni fiyatlar
Aynı anda yükselişe geçen brent petrol ve dolar akaryakıt ürünlerine zam olarak yansımaya devam ediyor. Benzin ve motorine gelen son zam sonrası motorine bir zammın daha yolda olduğu öğrenildi.

MOTORİN VE BENZİNDE KIRILMA BAŞLADI: 2 GÜN SONRA DEV ZAM GELİYOR

Milyonlarca araç sahibini üzen benzin ve motorin zammından sonra basına yeni bir zam haberi daha düştü.

Petrolün (Brent) varil fiyatı 10 dolar düştüğü günlerde “indirim” çağrılarına kulak tıkayan iki rafineri ile akaryakıt dağıtım firmaları petrol birkaç dolar arttığı için zam bombardımanına başladı.

5 Ekim Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,16 Türk Lirası (TL), benzine 84 kuruş zam geliyor. Zam bombardımanı yarın da devam edecek.

Sektör kaynaklarından sızan bilgiye göre, 6 Ekim Perşembe saat 00.01’den itibaren motorinin litre fiyatına 1,39 TL daha zam gelecek. Aynı gün benzin fiyatı da 74 kuruş artacak.

İki gün peş peşe gelen zamların akabinde zamlı tarife ile İstanbul’un Avrupa yakasında  motorin 25,63 TL’den; benzin ise, 21,56 TL’den satılacak.

İstanbul’un Avrupa yakasında motorin litre fiyatı 23,08 TL’den 24,24 TL’ye, benzinin litresi ise 19,98 TL’ye çıkacak. İstanbul’un Anadolu yakasında benzin 20,01 TL’den satılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar