Son dakika Trabzonspor Fenerbahçe maçında flaş gelişme

Son dakika Trabzonspor Fenerbahçe maçında flaş gelişme
Trabzonspor Fenerbahçe maçında sahaya giren 13 saldırgandan 2'si tutuklandı.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından sahaya giren ve Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 taraftardan 2'si tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olaylara karışan diğer 9 kişinin adliyedeki ifadelerinin alınması devam ediyor.

Stefano Denswil'in Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklamaları olay oldu: “Bu kadar zehirli bir atmosfer hiç görmedim” | Türkiye Gazetesi

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARA SALDIRDI

17 Mart Pazar günü Trabzonspor'un kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sahaya giren bir grup bordo-mavili taraftar, Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Olaylar sonrasında güvenlik güçleri, tespit edilen 12 taraftarı gözaltına aldı.

SON DAKİKA: Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ortalık bir anda karıştı! Maç biter bitmez taraftarlar ve futbolcular kavga etti - Galeri - Spor

Bu taraftarlar arasında maskeli olarak sahaya ilk atlayan Hasan Çetinkaya (20) ile diğer şüpheliler yer aldı. Sorguları tamamlanan taraftarlar, bugün sabah saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne sevk edildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayların yankısı sürüyor: Koridorda saldırı Koç'tan talimat - Güncel Haberler

Adliyede Cumhuriyet Savcılığı tarafından 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 13 kişiden B.T. ve M.O. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Engin Taşkın ve Hasan Çetinkaya tutuklandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş

Engin Taşkın, korner direğini yerinden söküp eline alarak Fenerbahçeli futbolculara saldırdığı için "Basit yaralamaya teşebbüs" suçundan tutuklanırken, Hasan Çetinkaya'nın Almanya'dan maç için geldiği ve sahaya ilk atlayan taraftar olduğu belirtildi.

SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylar sonrası 12 kişi gözaltına alındı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Çetinkaya'nın ifadesinde, olay anında kendini savunmak için hareket ettiğini ve kimseye vurmadığını, sahaya girmesinden pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar