Ünlü astrolog Emine Akkaya'dan bomba iddia! İstanbul’da seçim tekrar yenilenecek dedi ikinci kimin kazanacağını açıkladı

Ünlü astrolog Emine Akkaya'dan bomba iddia! İstanbul’da seçim tekrar yenilenecek dedi ikinci kimin kazanacağını açıkladı
Ünlü astrolog Emine Akkaya herkesin merakla beklediği 31 Mart seçimlerinde hangi partinin adayının kazanacağını açıklayarak seçim gecesi yaşanacak sürprizleri tek tek açıkladı.

Ünlü astrolog Emine Akkaya, Seher Kılıç’ın Youtube üzerinde sunduğu Magazin Noteri programına konuk oldu. Akkaya, tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. İstanbul’da seçimi kim kazanacak? CHP kalesi İzmir’i kaybedecek mi? Hangi iller el değiştirecek? İşte detaylar…

aa-20231105-32663702-32663701-newly-elected-republican-peoples-party-chairman-ozgur-ozel.jpg

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP’nin Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Zafer Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Yeniden Refah Partisi İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz, DEM Parti İBB Başkan adayı ise Meral Danış Beştaş olarak açıklandı.

704473image1.jpg

“İSTANBUL SEÇİMİ İKİNCİ TURA KALACAK”

İstanbul seçimlerinin ikinci tura kalacağını ifade eden Akkaya “İlk olarak Ekrem İmamoğlu ile murat Kurum berabere kalacak. Bir hafta sonra tekrar seçim için sandığa gideceğiz. Ekrem İmamoğlu’nun daha baskın bir enerji ile geldiğini söyleyebiliriz. Enerjisi daha yüksek” diyerek seçimlerde kaos olacağını ifade etti.

7f8fbdd9-d1fd-4b46-828e-7d18ed3dd834-w.jpg

“İZMİR CHP’DEN VAZGEÇMİYOR”

İzmir seçimi değerlendiren Akkaya “İzmir asla CHP’den vazgeçmiyor yine CHP diyecek. Cemil Turgay kazanacak” dedi.

Ankara’da Mansur Yavaş’ın kesinlikle devam edeceğini belirten Akkaya, Hatay için ise dikkat çeken bir şey açıkladı.

hdaa.jpg

HATAY’DA BAĞIMSIZ BİR ADAY KAZANABİLİR”

Akkaya “Hatay’da bir değişim bekliyorum, tuhaf bir enerji var orada. Serbest bağımsız bir aday kazanabilir. Adana, Diyarbakır değişecek” diyerek sürpriz beklediğini belirtti.

89898.jpg

“İMAMOĞLU KAZANIRSA KAYYUM ATANABİLİR”

Akkaya, seçimlerin çok karmaşık olacağına vurgu yaparak “Yasa değişimi olabilir. Mesela CHP’den İmamoğlu kazanırsa kayyum atanabilir” dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar