Sapık sucu mahalledeki çocukları yıllarca tecavüz etti! Dehşet odasında yaşananları itiraf etti

Sapık sucu mahalledeki çocukları yıllarca tecavüz etti! Dehşet odasında yaşananları itiraf etti
Bağcılar’da mahalledeki çok sayıda çocuğa tecavüz eden60 yaşındaki sapık sucunun dükkanının içine kurduğu dehşet odasının detayları mide bulandırdı. Küçük çocuk çirkin gerçeği itiraf etti.

Bağcılar'da su satışı yapan 60 yaşındaki Metin Şenay 12 yaşındaki M.Y., tecavüz etmiş ancak delil yetersizliği gerekçe gösterilerek beraat etmişti. Sapık sucunun dükkanına kurduğu mide bulandıran istismar sistemi ortaya çıktı.

bagcilarda-ozel-odali-istismar-iddiasi-4624-dhaphoto4.webp

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre 2009 yılında bir çocuk okuldan sonra eve dönmedi. Çocuğun mahallenin sucusu Şenay'ın aracına bindiği, Şenay’ın çocuğa "Sen yorulma, seni evine bırakayım” dediği belirlendi.

Çocuğu iş yerine götüren Şenay önce oyun oynattı sonra arka odaya geçmesini istedi. Sapık sucunun dehşet odasında korkunç tecavüzü gerçekleşti.

bagcilarda-ozel-odali-istismar-iddiasi-4624-dhaphoto6.webp

ÇIĞLIKLARI DUYULMASIN DİYE DUVARLARI SÜNGERLE KAPLAMIŞ

Sapığın tecavüz ettiği çocukların çığlık sesleri duyulmasın diye odanın duvarlarına süngerle döşediği, cam pencere eşya bulundurmadığı, çocukların tuvaletini yapmaları için kap bıraktığı, tecavüz anlarını kameraya kaydettiği ortaya çıktı.

bagcilarda-ozel-odali-istismar-iddiasi-4624-dhaphoto3.webp

"SES ÇIKARIRSAN SENİ ÖLDÜRÜRÜM”

Kaçırılan M.Y. ifadesinde Şenay’ın kendisine bir kap vererek “Tuvaletin gelirse buna yapacaksın, artık buradasın” dediğini, ağladığında şiddet videoları izleterek "Ses çıkarırsan tutuklanırım. Sen de çocuk esirgeme kurumuna verilirsin. Aileni bir daha göremezsin. Seni öldürürüm” dediği söyledi.

mmmmm.jpg

TECAVÜZLERİ VİDEOYA ÇEKMİŞ

Metin Şenay'ın iş yerinde çok sayıda dijital materyal ele geçirildi, mahalleden başka çocuklara da cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

csil.jpg

“FELÇ GEÇİRENE KADAR DEVAM ETTİ”

10 yıl boyunca sucunun tecavüz ettiği bir çocuk daha tespit edildi. Felç kalan çocuk ise yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

Metin Şenay'ın gazetede çıkan haberlerini görünce kendimi eve kapattım. Annem bana 'Metin sana bir şey yaptı mı?' diye sordu. Korkumdan söyleyemedim.

Metin Şenay'ı 4-5 yaşımdan beri tanırım. Beni dükkanına çağırıyordu. Gitmeyince kızıyordu. Öldürürüm diyerek tehdit ediyordu. Bana, 'Ben seninle evleneceğim. Çocuğumuz olsun. Sen 18 yaşına gelince imam nikahı kıyarız' diyordu. İlk olay 5 yaşında yaşandı. Son olay ise ben 9. sınıftayken. Cinsel ilişkiye girerken videoya çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti."

Başsavcılık, Şenay'ın yüzyılı aşkın hapis cezasını istedi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar