Son dakika... Savcılık harekete geçti! Eylem Tok ve katil oğlu hakkında flaş gelişme

Son dakika... Savcılık harekete geçti! Eylem Tok ve katil oğlu hakkında flaş gelişme
İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok ile yurtdışına kaçan 17 yaşındaki T.C. New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı.

İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti.

Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı.

BABA CİHANTİMUR SAVCILIĞA ÇAĞIRILDI

Soruşturmaya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Dosyada bizli bir tanık dinlenecek. Olay anında kaza yerinden geçen ve kazayı gördükten sonra da o anda bekleyen ve şahitlik eden bir isim. İlerleyen günlerde de tanık sıfatıyla dinlenecek. Anlatacakları ile kaza anında ve sonrasında yaşananları aydınlatacak.

Bir diğer gelişme ise baba Bülent Cihantimur hakkında yurtdışına çıkma yasağı getirilmişti. Adli kontrol tedbiri uygulanmıştı. Ancak baba Bülent Cihantimur soruşturma dosyasında değil. Bu sebepten dolayı babanın ifadesine başvurulmadı. Ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve baba Bülent Cihantimur da ifadesine başvurulmak üzere savcılığa davet edildi. Bülent Cihantimur’un bu davete henüz karşılık vermediğini biliyoruz, ancak karşılık verdikten sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek ifade vermesi bekleniyor. Babanın anlatacakları çok önemli. Eylem Tok’la oğlunun kaçış organizasyonun yönetilmesinde adı geçen en baba Bülent Cihantimur olduğunu da biliyoruz. Bir yandan da Eylem Tok ve oğlunun iade süreci devam ediyor.

Öte yandan soruşturma devam ederken şüphelilerin kaçmasına yardım eden Ayşe Ceren S.'nin tutuklanmıştı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar