Son dakika... Erzincan Valisi'nden toprak kaymasıyla ilgili açıklama geldi

Son dakika... Erzincan Valisi'nden toprak kaymasıyla ilgili açıklama geldi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesinde bir altın madeninin bulunduğu bölgede meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Devletin bütün imkânlarıyla çalışmaları sürdürdüğünü belirten Aydoğdu, bilgi kirliliğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesinde bir altın madeninin bulunduğu alanda meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili açıklama yaptı. Fırat nehrine bir sızma olmadığını belirten Aydoğdu, öncelikli amaçlarının göçük altında kalan vatandaşları kurtarmak olduğunu söyledi.

aw141208-03.jpg

ERZİNCAN VALİSİ AYDOĞDU'DAN AÇIKLAMA

Aydoğdu, "Şu anda bütün ekipler burada. Devletimiz bütün imkânlarıyla burada. Göçük altındaki vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışıyoruz. Bir eksik, kusur varsa devlet bunun gereğini yapar" dedi. Vali Aydoğdu ayrıca, devlet kurumlarının açıklamadığı hiçbir bilgiye itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

aw141208-02.jpg

ERZİNCAN'DA MEYDANA GELEN TOPRAK KAYMASI

Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninin bulunduğu geniş bir alanda toprak kayması meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "667 çalışanın içinden 9 çalışanımızın eksik olduğunu ve muhtemelen bu kayan toprağın altında olduğunu düşünüyoruz." dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar