Maden sahası facia öncesi böyle görüntülendi!

Maden sahası facia öncesi böyle görüntülendi!
Erzincan’ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen toprak kayması öncesi maden alanı dron ile havadan görüntülendi.

Erzincan'ın İliç ilçesinde faaliyet gösteren bir maden sahasında bugün öğle saatlerinde meydana gelen toprak kayması faciasında 9 kişiden henüz haber alınamadı.

Olayın ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekipleri, kurtarma çalışmalarına hızla başladı.

Yaklaşık 10 dönüm alanı etkileyen toprak kayması, tonlarca toprağın yaklaşık 100 dönüm alana yayılmasına sebep oldu. Olayın haber alınmasının ardından bölgeye ivedilikle intikal eden ekipler, kurtarma çalışmalarını başlatarak toprak altında kalan işçileri çıkarmak için büyük çaba sarf ediyor.

erzincan.jpg

Maden sahasında meydana gelen toprak kaymasının öncesinde, alanda dronlar aracılığıyla havadan çekilen görüntüler, olayın yaşanmadan önceki durumu gözler önüne seriyor. Görüntülerde, maden sahasının durumu ve çevresindeki topografyanın detayları net bir şekilde görülebiliyor.

Yetkililer, olayın tam sebebini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, aynı zamanda bölgedeki maden sahalarındaki güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi için çalışmalara başlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar