Son dakika Erdoğan'ın Özgür Özel'i ziyaret edeceği tarih belli oldu!

Son dakika Erdoğan'ın Özgür Özel'i ziyaret edeceği tarih belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'i ziyaret edeceği tarih belli oldu. 9 Haziran'dan sonra Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyaret gerçekleştirecek.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından çok sayıda belediyeyi AKP’den alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AKP Genel Merkezi’nde kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan-Özel görüşmesinde tarih belli oldu - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

ZİYARET 9 HAZİRAN'DAN SONRA

Görüşmenin ardından iki liderden ortak bir açıklama gelmezken, Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’ye iade-i ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Kritik görüşmenin tarihi bugün belli oldu. Erdoğan, görüşmenin 9 Haziran'dan sonra yapılacağını açıkladı.

Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı: Erdoğan CHP'yi ziyaret edecek « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

CUMHURİYET ATEŞİ HEDİYE ETMİŞTİ

Toplam 1 saat 35 dakika süren görüşme sonrası Özgür Özel, Erdoğan’a Paşabahçe’nin “Gururla” serisinden “Cumhuriyet Ateşi” isimli bir obje hediye etmişti.

Görüşme sonrası basına servis edilen fotoğraflarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanındaki boş koltuk dikkat çekmiş ve çokça konuşulmuştu. Gözler bunun ardından CHP’de Erdoğan için nasıl bir oturma düzeni planlandığına çevrildi.

İddiaya göre, Özgür Özel Erdoğan’ı makam odasında ağırlayacak, oturma düzeninde bir değişiklik yapmayacak.

Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinde gündem olan 'boş koltuk' sorusuna yanıt verdi - 03.05.2024, Sputnik Türkiye

İlgili Haberler