Ayşe Ateş bilinmeyeni açıkladı! Sinan Ateş'in katili hangi MHP'li vekilin baba ocağında saklandı

Ayşe Ateş bilinmeyeni açıkladı! Sinan Ateş'in katili hangi MHP'li vekilin baba ocağında saklandı

Suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, tetikçi Eray Özyağcı’nın MHP’li ismin baba evinde saklandığını öne sürdü.

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Halk TV canlı yayınında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Sinan Ateş’in suikastine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken Ayşe Ateş, MHP Milletvekili İsmail Akgül’e ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

107636.jpg

“KARŞILIĞINDA MİLLETVEKİLLİĞİ Mİ VERİLDİ?”

Yayına telefonla bağlanan Ayşe Ateş, tetikçi Eray Özyağcı’nın MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün babasının evinde saklandığını iddia ederek şunları söyledi:

100 diyemem ancak yoğun şüphem var. İsmail Akgül, Olcay Kılavuz'un Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu dönemde Bolu'da ocak başkanı. Neden Ali'nin Veli'nin değil de MHP Milletvekili İsmail Akgül'ün baba evi aranmıştır. Babası Mehmet Akgül'e ait araç neden Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmiş ve parmak izi incelemesi yapılmıştır. Acaba tetikçi Eray Özyağcı'yı Bolu'da saklandığı saatlerde acaba burada mı himaye ettiler? Bu şekilde de İsmail Akgül bu siyasi cinayete bulaştı ve bunun karşılığında mükafat olarak milletvekilliği mi verildi? Benim sorduğum sorular bunlar.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan üç kişi tutuklandı | Ankara Haberleri

TETİKÇİ, MAKAM ARACIYLA BOLU’YA GÖTÜRÜLDÜ İDDİASI

Ateş, Özyağcı'nın Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a ait makam aracı ile Bolu'ya götürüldüğünü söyledi.

MHP'li Tarım'dan Sinan Ateş açıklaması: Bahçeli'nin neden sustuğunu anlattı

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş 30 Aralık 2022 tarihinde Çankaya'da akrabası Selman Bozkurt ile birlikte silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Eray Özyağcı, aracın arkasına saklanarak gerçekleştirdiği saldırıda, Bozkurt'u omzundan, Ateş'i ise beş kurşunla vurdu. Bozkurt yaralı olarak kurtulurken, Sinan Ateş ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Otopsi raporuna göre, Sinan Ateş'e isabet eden beş kurşundan biri çenesinden girip başının üstünden çıkmış, biri karnının solundan girip belinden çıkmış, bir kurşun sol bacağının kasık bölgesinden girip çıkış noktası bulunmuş, diğer iki kurşunun ise vücuttan çıkış noktası bulunamadı.

SİNAN ATEŞ VURULMA ANI görüntüleri ifşa oldu! Ölüm anı kamerada!

Cinayetin azmettiricileri olarak eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş ve Doğukan Çep gösterildi. Suikastın tetikçisi Eray Özyağcı, Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel, avukat Serdar Öktem ve 3 polisin de aralarında bulunduğu toplam 22 tutuklu sanık hakkında iddianame hazırlandı.

İlgili Haberler