Pendik’teki vahşetin görüntüsü ortaya çıktı! Kafa derisi yüzülüp 16 parçaya ayrılmıştı

Pendik’teki vahşetin görüntüsü ortaya çıktı! Kafa derisi yüzülüp 16 parçaya ayrılmıştı

Türkiye’nin konuştuğu Pendik’teki vahşette yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, çöpe beyaz kova ile bir şeyler atan şüphelinin görüntüsü ortaya çıktı.

Pendik'te 79 yaşındaki Nihat Salih'in parçalanarak çöp konteynerine atılması sonrasında şüpheli olarak tespit edilen B. D.isimli kişi gözaltına alındı.

Pendik'te çöpten parçalanmış erkek cesedi çıktı - Dünya Gazetesi

ELİNDEKİ KOVAYI FIRLATTI

Gözaltına alınan B. D.'nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsünde, cesedin bulunduğu konteynerine bir şeyler attığı ve ardından elindeki beyaz kovayı yeşillik alana fırlattığı tespit edildi.

aw214527-01.jpg

Olay yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında, şüpheli bir şahsın çöp konteynerine yaklaştığı, konteynere bir şeyler attıktan sonra elindeki beyaz kovayı yeşillik alana attığı görüldü.

89898.jpg

Bu görüntülerden yola çıkan polis ekipleri B.D.’yi gözaltına alarak ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Pendik'te akıl almaz olay! Çöp konteynerinde ceset bulundu

KAFA DERİSİ YÜZÜLDÜ, PARÇALARA AYRILDI

Nihat Salih’in 8 çocuk babası olduğu, konteynerın yer aldığı mahallede oturduğu, bacağında platin bulunduğu, vücudunun 16 parçaya ayrıldığı, kafa derisinin yüzüldüğü tespit edilmişti.

aw213723-02.jpg

İlgili Haberler