Son dakika... Erdoğan'dan İYİ Parti'ye yeni çağrı! Meral Akşener'den jet yanıt

Son dakika... Erdoğan'dan İYİ Parti'ye yeni çağrı! Meral Akşener'den jet yanıt
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sonrası ittifaklarla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Erdoğan, "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrasında "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Mevcut belediyelerimizi daha güçlü bir şekilde elde tutarken, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere milletimizi gerçek belediyecilikle tanıştırana kadar, bize durmak yok.” diyerek yerel seçimlere yönelik hedeflerini açıklarken Cumhur İttifakı için de bir çağrıda bulundu. İttifakın kapısının herkese açık olduğunu belirten Erdoğan, toplantı sonrasında gazetecilere "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İyi Parti de olabilir. Aynı şekilde zaten diğeri Cumhur İttifakı'nda belli ve ne kadar bu katılım güçlü olursa, ülkemizin menfaatinde o denli hayırlı olur" dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN KAPISI AÇIK"

Milletinin bekası ve istiklali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese, Cumhur İttifakı’nın kapısının tabii ortaklarımızın rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim.

Kuruluşumuzdan bugüne girdiğimiz her seçimde olduğu gibi 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde de oylarıyla, dualarıyla yanımızda olan milletimizin tüm fertlerine teşekkür ediyorum.

AKŞENER'DEN CEVAP

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına cevap vererek, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" dedi.

aksener.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar