Son dakika... Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile 2 kişi hakkında flaş karar

Son dakika... Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile 2 kişi hakkında flaş karar
Son dakika... Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile 2 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.

Son dakika gelişmesine göre, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile birlikte 2 kişi hakkında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında tutuklama kararı verildi. Süper Lig’in 15. Haftasında gerçekleşen Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında yaşanan olayın ardından süreç hızla ilerliyor.

Hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırıda bulunan ve gözaltına alınan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın tutuklanmasına karar verildi. Ayrıca, saldırıya karışan K.Ç. ve Ş.Y.Ş. isimli iki şüpheli de Ankara Batı Adliyesine getirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tutuklama kararını duyurdu. Bakan Tunç, şu ifadelere yer verdi: "Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası hakeme yönelik şiddet eylemine karışan tüm şüpheliler hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, Şüpheliler F. K., Ş. Y. Ş. ve K. Ç. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca alınan ifadelerini müteakip tutuklanmıştır."

Verdiği ifade sonrasında tutuklama kararı çıkan Faruk Koca'nın adliyeden gülerek ayrılması ve ellerinde kelepçe olmaması dikkat çekti. Görüntü analizlerinden maç bitiminde sahaya indikleri tespit edilen diğer şüpheliler R. K., Ö.O.Ü, V.D. hakkında ise 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca adli kontrol kararı talep edildiği belirtildi. Soruşturma, titizlikle devam ediyor.

gbiy0qgwkaatqxc.jpeg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar