Son anketler AKP'nin trol başını çıldırttı! Vatandaşlara hakaret etti

Son anketler AKP'nin trol başını çıldırttı! Vatandaşlara hakaret etti
AKP yandaşı Tuğrul Selmanoğlu, yine arabasında vatandaşlara bağırdığı bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Selmanoğlu, EYT'lilere ve hayat pahalılığından şikayet edenlere tepki göstererek, "İnsanda biraz ahlak, onur ve namus olur" şeklinde konuştu.

AKP''nin sosyal medya trollerinden Tuğrul Selmanoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yine düşük gelirli vatandaşları hedef aldı. Daha iyi bir hayata sahip olmak isteyen, ucuz gıda ve emeklilik hakları için adalet arayan vatandaşları hedef alan Selmanoğlu, "İnsanda biraz omurga olur, duruş olur. İnsan ekmeksiz yaşar, insan parasız yaşar, insan pulsuz yaşar, insan vatanını kaybettiği zaman, bağımsızlığını kaybettiği zaman ölür. Yaşayamaz. EYT''yi bahane eden mi dersin, biberi bahane eden mi dersin. Lan ne yapalım lan! İndirelim bayrakları gönderlerden. Verelim anahtarları, alsınlar ülkemizi işgal etsinler. Allahtan korkun! Allahtan korkun" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs''ta yapılacak seçimlerde AKP''nin iktidarı kaybetmesi halinde binlerce yıldır bağımsız yaşayan Türk milletinin bağımsızlığını kaybedeceğini, Türkiye Cumhuriyeti''nin işgal edileceğini, bayrakların gönderlerden indirileceğini ve yurttaşların vatanlarını kaybedeceğini belirten Selmanoğlu''na binlerce kullanıcı sert şekilde tepki gösterdi.

10 BİN LİRALIK MONT VE MİLYONLUK ARABA

AKP''nin yurt dışı propaganda operasyonlarının başında bulunan Trol başı Tuğrul Selmanoğlu, pahalı tüketim alışkanlıklarıyla da dikkat çekiyor. Biber ve patates dahi alamayan ve pahalılıktan şikayet eden vatandaşlara hakarete varan sözler sarfeden Selmanoğlu''nun giydiği montların tanesinin değeri 10 bin lirayı geçmekte. Selmanoğlu''nun bindiği arabaların değeri ise dudak uçuklatıyor. 

Diriliş Postası''nda yazarlık yapan Selmanoğlu''nun bu kadar pahalı bir hayatı devam ettirecek geliri nasıl elde ettiği ise birçok gazeteci tarafından tartışmaya açılmıştı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar