Mustafa Sarıgül'ün beğendiği paylaşım gündem yarattı: Yeni ittifak mı geliyor?

Mustafa Sarıgül'ün beğendiği paylaşım gündem yarattı: Yeni ittifak mı geliyor?
Seçimlere bir yıllık bir süre kalırken siyaset kulislerindeki hareketlilik devam ediyor. Seçimler öncesinde Cumhur ve Millet İtttifakı haricinde yeni bir ittifakın daha kurulabileceği iddia edilirken Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den dikkat çeken bir hareket geldi.

ANKARA'YA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ! 3. İTTİFAKIN İLANI GİBİ ADIM

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için muhalefet henüz adayını açıklamazken Cumhur İttifakı''nın adayı ise net. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2023 seçimlerinde aday olduğunu duyurdu.

Gözler muhalefetin adayının kim olacağına çevrilirken, bir yandan da ittifak arayışları sürüyor. CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat partinin oluşturduğu 6''lı masanın dışında, diğer partilerin de yeni bir ittifak için temas kurduğu belirtiliyor.

Bu konuda liderler düzeyinde karşılıklı ziyaretler sürerken, ''3. ittifak'' seslerini yükseltecek bir hamle Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül''den geldi.

BEĞENİSİ GÜNDEM OLDU

Sarıgül''ün sosyal medyada "Evet sonunda kulisler başladı ve 3. İttifak gündem de! Yeni İttifak geliyor... Bu ittifak için siz ne düşünüyorsunuz acaba?" başlığıyla yapılan paylaşımı beğenmesi dikkat çekti.

YENİ İTTİFAK İÇİN DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Söz konusu paylaşımda 3. ittifak için Sarıgül''ün yanında Memleket Partisi Geneş Başkanı Muharrem İnce, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Bağımsız Türkiye Partisi Hüseyin Baş''ın olduğu görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar