Hüsnü Mahalli, seçimlerde yüzde 80 oy alabilecek 4'lü ittifakı açıkladı

Hüsnü Mahalli, seçimlerde yüzde 80 oy alabilecek 4'lü ittifakı açıkladı
Gazeteci Yazar Hüsnü Mahalli bugünkü köşe yazısında yaklaşan seçimler öncesinde Cumhur ve Millet ittifakı'nı masaya yatırdı. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'nın ayrı ayrı karşılaşacağı zorlukları sayan Hüsnü Mahalli'den yüzde 80 oy potansiyeline sahip 4'lü ittifak çıkışı geldi.

'YÜZDE 80 OY ALACAK 4'LÜ İTTİFAK'

Korkusuz Gazetesi yazarı Hüsnü Mahalli, bugünkü köşesini yaklaşan seçimlere ayırdı. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı''nın çeşitli açmazlara sahip olduğunu belirten ünlü yazar, İşçi Partisi''nin başını çektiği 3. ittifak için de değerlendirmelerde bulundu.

''''Cumhur ve Millet İttifaklarının dışında kalan ve başını İşçi Partisi’nin çektiği sol parti ve güçlerin ne yapacağı henüz belli değil'''' diyen Mahalli,

''''Yeniden Rafah büyük olasılıkla Cumhur’a katılır. Hüseyin Baş’ın lideri olduğu BTP Millet İttifakı’na yakın görünüyor'''' yorumunda bulundu.

AKP''NİN HDP ÇABASI

MHP’nin tepkisini çekebilir ama Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP’yi Millet İttifakı’ndan uzak tutma çabası içinde. Geçtiğimiz seçimlerde Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkaran ve öncesinde Barış Süreci’nde Abdullah Öcalan’ın mektubunu Diyarbakır mitinginde okutturan İktidar hiç çekinmeden benzer yollara başvurabilir.

Şimdi HDP, PKK ve PYD/YPG’ye atıp tutan yandaş medyanın tetikçi silahşörleri sesini çıkarmaz ve daha önce yaptıkları gibi Öcalan’ı “Barışsever büyük stratejist” ilan ederler. Bir zamanlar Fetö’ya yaptıkları gibi.

YÜZDE 80 ALACAK İTTİFAK

Gelelim en önemli ve etkili İttifak’a:

Vatandaşın Dörtlü İttifak’ına.

Peki bu İttifak’ın masasında kimler var?

Benzin, Mazot, Otogaz ve Gaz yağı.

Bilumum motor yağları, antifriz suyu ve başkaları da bu İttifak’a katılmaya hazırlanıyor. Benzinle Motorin başı çekiyor ama diğerleri de fena değil.

Kamuoyu yoklamalarına bakılmaksızın bu İttifak ilk seçimlerde kesin % 80 oy alır. ‘Yüzde seksen’ diyorum çünkü Cumhur İttifakı’na oy ve gönül verenler yandaş medyanın da “doğal gazıyla” şişirildiği için arabalarına her zaman 50 liralık yakıt alıyor ve motorun yağını değiştirmiyor. Onun için de motor sürekli hararet yapıyor, yakıtı bitince yollarda kalıyor ve bundan dolayı da dış güçler suçlanıyor.

Adamlar haklı çünkü yerli tohumu yasaklayan, İsrail’den GDO’lu tohum satın alan, Bulgaristan ve Ukrayna’dan saman ve Sırbistan’dan et ithal eden,

su kaynaklarını kurutup ormanlarla birlikte talan eden, akıl almaz yolsuzlukları yapan ve hayal gücünü bile zorlayan karanlık işler çevirenlerin hepsi dış güçlerin adamı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar