Şişli'de liseliler arasında kaset skandalı! Sevgilisiyle birlikte olduğu anları kayıt altına aldırdı ev sahibi arkadaşı tüm okula yaydı

Şişli'de liseliler arasında kaset skandalı! Sevgilisiyle birlikte olduğu anları kayıt altına aldırdı ev sahibi arkadaşı tüm okula yaydı
İstanbul’da 4 lise öğrencisi bir evde yaşanan özel anlara ait görüntülerin tüm okula yayılmasının ardından mahkemelik oldu.

Skandal olay, nisan ayında İstanbul’daki bir okulda yaşandı.

Halk TV’nin haberine göre Şişli'de bir evde buluşan lise öğrencilerinden biri sevgilisiyle yaşadığı özel anları arkadaşına kamerayla kaydettirdi. Kaydedilen görüntünün tüm okula yayılmasının ardından 4 liseli mahkemelik oldu. İşte olayın detayları...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmaya göre 2009 doğumlu çocuklardan 4’ü arkadaşları R. Y.’nin Şişli’deki evinde bir araya geldi.

Aralarında duygusal yakınlık da olan C. A. D. ile N. E. A., bir süre alkol aldıktan sonra arkadaşları R. Y.’nin odasına geçti. İki çocuk arasında yakınlık başladı.

İddiaya göre, N. E. A. ev sahibi arkadaşı R. Y.’den erkek arkadaşı ile yaşayacağı anların kayda alınmasını istedi. R. Y., iki arkadaşının özel anlarını kayda aldı. R. Y., okuldan arkadaşı D. I.’ya de görüntüyü attı.

D. I. aldığı görüntüleri, erkek arkadaşı S. E. Y.’ye attı. Bu çocuk da anılan görüntüleri başka bir arkadaşına attı. Okulda elden ele dolaşan görüntü bir süre sonra sosyal medyada paylaşıldı.

N. E. A ve ailesinin şikâyeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. 4 çocuğun ifadesi şüpheli sıfatı ile alındı. Çocuklardan bir kısmı için yurtdışı yasağı ve haftada 3 gün karakola imza verme şartı getirildi.

R. Y. söz konusu görüntüyü bu paylaşmasının sebebini ise şöyle anlattı: Benim özel görüntülerim D.’nin elindeydi. Beni, görüntülerimi yaymakla tehdit etti. Ben de bu yüzden iki arkadaşımın görüntülerini ona attım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar