Ahmet Nur Çebi’nin koltuğuna bir talip daha! İşte sürpriz isim

Ahmet Nur Çebi’nin koltuğuna bir talip daha! İşte sürpriz isim
Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi bir isim daha başkan adayı olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nde 3 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi hareketlilik devam ediyor.

Hasan Arat'ın ardından kulübün eski yöneticilerinden Serdal Adalı da seçimde aday olacağını resmi olarak ilan etti.

aa-20231112-32828264-32828261-serdal-adali-besiktas-kulubu-baskanligina-aday-oldugunu-acikladi.jpg

Düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Serdal Adalı “Beşiktaş'ımız, tarihinde hiçbir dönemde eşi benzeri görülmemiş bir duruma sokulmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün o eşsiz tespiti adeta bugün Beşiktaş'ımızın da sınavına dönüşmüştür. Dahili ve harici düşmanlarının bugün Beşiktaş'ı düşürdüğü duruma hiçbir Beşiktaşlı kayıtsız kalmamalıdır. Ben ki bu camia için en ağır bedeli ödemiş Beşiktaşlılardan biriyim. Benim buna seyirci kalmam söz konusu bile olamaz." ifadelerini kullandı.

5e3b42a5ae298b9255c84f5f.jpg

“BANA BİR VEFA BORCU VAR”

Başkan adaylığıyla ilgili camiadan önemli bir destek gördüğünü aktaran Adalı, "Bu süreçte adaylığımızı destekleyen isimlerden 'Camianın size vefa borcu var' söylemlerini çok duyuyorum. Yapmaya çalıştıklarımızın Beşiktaş camiasında karşılık bulduğunu görmek bizi hem mutlu etti hem de cesaret verdi. Yine de büyük Beşiktaş camiasının bana bir vefa borcu bulunduğunun dillendirilmesinden ar ederim. Beşiktaş için ne yaptıysam, bundan sonraki süreçte görev verilmesi halinde daha fazlasını da yapmaya hazırım." diye konuştu.

aa-20231107-32714723-32714720-besiktas-kulubu-baskani-cebi-secimde-aday-olmayacak.jpg

“ADAY OLMAMAYA KARAR VERDİM”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi düzenlediği basın toplantısında adaylık ile ilgili son kararını şu sözlerle açıklamıştı: 120. yılda Beşiktaş’ın başkanlığını yaptım, Cumhuriyetimizin 100. yılında Beşiktaş’ın başkanlığını yaptım. Benim için ayrı bir gurur. Bu gururu bana yaşatan tüm camiama teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan… Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim.

4444.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar