Sınır dışı edilen İsrailli futbolcu Jehezkel ülkesinde kahraman gibi karşılandı

Sınır dışı edilen İsrailli futbolcu Jehezkel ülkesinde kahraman gibi karşılandı
Antalyaspor- Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaptığı sevinç sebebiyle sınır dışı edilen Jehezkel, ülkesi İsrail'in başkenti Tel Aviv'de ise kahraman gibi karşılandı.

Trabzonspor maçında yaptığı hareket sebebiyle açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp savcılık sorgusundan sonra serbest bırakılan Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, ülkesine gitmek üzere bir özel uçakla Antalya'dan ayrıldı

640xauto.jpg

İsrail'e ulaşan Jehezkel kendisini havaalanında bekleyen çok sayıda kişi tarafından bayrak ve çiçeklerle birlikte karşılandı. İsrailler Jehezkel'i omuzlarına aldı ve Ülke medyası da Jehezkel'in gelişini sıcak bir gelişme olarak aktardı.

18279150-728xauto.png

SORGUSUNUN ARDINDAN SERBEST KALMIŞTI

Süper Lig'in 20'nci haftasında geçen akşam oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında A İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra skandal bir gol sevinci yapmıştı.

640xauto-1.jpg

Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaptığı gol sevinci sebebiyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında adli soruşturma başlatılmıştı.

640xauto-2.jpg

28 yaşındaki İsrailli futbolcu, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan gözaltına alınmış, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar