Korhan Berzeg olayında kafa karıştıran iddia yalan çıktı!

Korhan Berzeg olayında kafa karıştıran iddia yalan çıktı!
Balıkesir’de 1 yıl önce kaybolan ve yakın zamanda kemikleri bulunan ekonomist Korhan Berzeg’in komşularının “araba” iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı.

Balıkesir’de kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra ormanda kemikleri bulunan ekonomist Korhan Berzeg’in bulunduğu alanda görüldüğü iddia edilen yabancı plakalı araca yönelik yetkililerden açıklama geldi.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu

KAYBOLDUĞU GÜN YABANCI ARAÇ GÖRÜLMEDİ

Görgü tanıklarının Korhan Berzeg’in kaybolduğu gün bölgede yabancı bir araç gördüklerine dair verdikleri ifadeler üzerine yapılan araştırmalarda, söz konusu aracın bölgede görülmediği ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirlendi.

662d0c446cb8d250.webp

TAM TERSİ İSTİKAMETTEYMİŞ

Bölgedeki 90 güvenlik kamerasının incelenmesine rağmen bahsedilen araca ait herhangi bir kayda rastlanmadı.

Ayrıca görgü tanıklarının belirttiği noktanın, Korhan Berzeg’in kemiklerinin bulunduğu noktadan tam ters istikamette ve kuş uçuşu 3 bin 500 metre uzaklıkta olduğu ortaya çıktı. İfadelerindeki çelişkilerin yanı sıra, görgü tanıklarının Berzeg’in kaybolduğu saate dair verdiği bilgilerin de gerçekle örtüşmediği ifade edildi.

kayip-olarak-aranan-yasli-adam-unlu-ekonomist-korhan-berzeg-cikti-5436.jpg

Görgü tanıklarının daha önce Korhan Berzeg ile ilgili herhangi bir ifade vermediği ve verdikleri bilgilerin doğruluğunun sorgulandığı belirtildi.

312 Gündür Kayıp Olan Ekonomist Korhan Berzeg'in Kimlik ve Kredi Kartı ile Kemik Parçaları Bulundu - Haberler - TamgaTürk

NE OLMUŞTU?

Korhan Berzeg 1 yıl önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıkmış bir daha geri dönmemiş, köpeği Tina 74 gün sonra eve geri dönmüştü. 1 yıl sonra evin 3 kilometre yakınında dere yatağında bulunan kemiklerin Berzeg’e ait olduğu tespit edilmişti.

Korhan Berzeg'den 200 gündür haber yok | Berzeg'in köpeği Tina'nın davranışındaki dikkat çekici değişiklik - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar