Sinem Kobal'dan siyah beyaz paylaşım! Kenan İmirzalıoğlu detayı dikkat çekti

Sinem Kobal'dan siyah beyaz paylaşım!  Kenan İmirzalıoğlu detayı dikkat çekti
Son paylaşımındaki banyo ve koridor pozlarıyla takipçilerini büyüleyen Sinem Kobal, özellikle dikkat çekici bir detayla gündeme geldi.

Kobal, Instagram hesabında yayınladığı fotoğraflarda, önce banyoda ardından koridorda verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Fit görüntüsü ve şıklığıyla beğeni toplayan ünlü oyuncunun son karesinde ise eşi Kenan İmirzalıoğlu ile çekilmiş bir fotoğraf yer aldı.

Sinem Kobal, Dadı ve Selena gibi projelerle uzun yıllar boyunca adından söz ettikten sonra, Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Ancak son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla tekrar gündeme gelmeye başlayan Kobal, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla sıkça konuşuluyor.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, 2020'de kızları Lalin'i kucaklarına alarak anne oldu. 2022 yılında ise ikinci kez anne olan ünlü oyuncu, bu mutlu anları sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Sinem Kobal'ın fit ve sağlıklı görüntüsü, takipçileri tarafından da sıkça övgü alıyor.

659672988fb7b422-w1200xh1340.webp

6596728fe52da768-w1200xh1340.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar