Sinan Oğan'dan Hüda Par'a övgü dolu sözler: "Yemin etmelerini müspet buldum"

Sinan Oğan'dan Hüda Par'a övgü dolu sözler: "Yemin etmelerini müspet buldum"
ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Haber Global kanalında Buket Aydın'ın konuğu oldu. Oğan, geçtiğimiz haftalarda ağır sözlerle eleştirdiği Hüda Par için olumlu ifadeler kullandı.

Seçim öncesi katıldığı canlı yayında "Bir ülkücüyü kesseniz dahi Hüda Par ile aynı sandığa girmez" şeklinde açıklamalarda bulunan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Haber Global ekranlarında Hüda Par'a yönelik 'olumlu' ifadeler kullandı.

Hüda Par'ın Meclis'te yemin etmesini "müspet" olarak nitelendiren Oğan'ın açıklamalarından sonra sosyal medyada geçmişte kullandığı ifadeler yeniden gündem oldu.

DEVLET BAHÇELİ'YE HESAP SORMUŞTU

14 Mayıs seçimlerinden önce Babala TV'nin Mevzular Açık Mikrofon programına katılarak seyircilerin sorularını yanıtlayan Oğan, kendisine yönelik "Devlet Bahçeli karşınızda olsa ne söylemek isterdiniz?" sorusuna "Türk bayrağındaki 'Türk' ifadesini çıkarmayı teklif eden Hüda Par ile Türk milliyetçileri nasıl yanyana gelebilir?" şeklinde cevap vermişti.

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17 oy alan Sinan Oğan, 2. tur seçimlerinden önce Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı. Oğan, o tarihten bu yana Hüda Par hakkında herhangi bir eleştirel söylem kullanmazken, Hüda Par'ın TBMM'de yemin etmesini tebrik edecek türden 'müspet' sözcüğüne yer vermesi sosyal medyada çok sayıda kullanıcıdan tepki aldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar