Turgutlu’da gümrük kaçağı cep telefonlarına el konuldu

Turgutlu’da gümrük kaçağı cep telefonlarına el konuldu
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, gümrük kaçağı olduğu tespit edilen birçok cep telefonuna el konuldu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri tarafından gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 15 adet cep telefonu ele geçirildi.

Operasyon, Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren Jandarma Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında S.C.G. isimli bir şahsın ev ve iş yerinde detaylı aramalar yapıldı ve bu aramalarda gümrük kaçağı olduğu belirlenen 15 adet cep telefonu ile birlikte 68 adet gümrük kaçağı şarj aleti ve 8 adet şarj kablosu bulundu ve ele geçirildi.

Operasyon sonrasında gözaltına alınan şüpheli şahıs S.C.G., jandarma ekiplerince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Operasyonun amacı, gümrük kaçağı ürünlerin yasa dışı şekilde piyasaya sürülmesini engellemek ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında hukuki adımlar atarak suçun önüne geçmek olarak belirtildi.

Turgutlu’da gümrük kaçağı cep telefonlarına el konuldu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar