Sinan Akçıl‘dan Murat Kurum'a özel seçim şarkısı! Aşkımız Eser Olur

Sinan Akçıl‘dan Murat Kurum'a özel seçim şarkısı! Aşkımız Eser Olur
AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un seçim kampanyası, için ünlü şarkıcı Sinan Akçıl şarkı besteledi. Akçıl, "Aşkımız Eser Olur" adıyla besteyi Murat Kurum'a armağan etti.

31 Mart Yerel Seçimleri'nin yaklaşmasıyla birlikte, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, şehrin dört bir yanında yoğun bir kampanya yürütüyor.

"AŞKIMIZ ESER OLUR"

Bu süreçte, ünlü sanatçı Sinan Akçıl da Murat Kurum'un yanında yer alarak özel bir seçim marşı hazırladı. "Aşkımız Eser Olur" adını taşıyan bu şarkı, Kurum'un adaylığının duyurulmasından itibaren yoğun bir şekilde çalışan, sahada aktif olan bir lider portresi çiziyor.

Murat Kurum'un seçim kampanyası için hazırlanan bu özel marşın tanıtımı, sosyal medya üzerinden yapıldı ve kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı. Akçıl'ın bestelediği şarkı, büyük ilgi gördü.

Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Akçıl'a teşekkür etti. Akçıl da Kurum'un paylaşımını alıntılayarak, "Yolunuz açık olsun.. Bu şarkı da İstanbul gençliğinin sesi olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

oi.jpg

oo.jpg

tgt.jpg

psg.jpg

yhh.jpg

uuu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar