Sigaraya bir zam daha geldi: En en ucuzu bakın kaç lira oldu

Sigaraya bir zam daha geldi: En en ucuzu bakın kaç lira oldu
Yeni yıla geçişle birlikte birçok kaleme gelen zamlardan sigaralar da her gün nasibini almaya başladı. Son olarak bir sigara grubuna daha zam geldi. En ucuz sigara bakın ne kadar oldu...

Asgari ücretin belirlenmesinin ardından yeni yılla birlikte birçok ürüne zamlar peş peşe yağmaya başladı. Bugün Philip Morris grubuna gelen zammın ardından, son olarak BAT sigara grubuna da zam geldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, X hesabından yaptığı paylaşımda BAT grubuna zam geldiğini duyurdu.

Sigara markalarının güncel fiyatlarının yer aldığı listede en düşük ve en yüksek fiyatlar belirtildi. BAT grubunda en ucuz sigara 52 lira olurken, en pahalısı 60 liraya yükseldi.

Dündar'ın yaptığı paylaşım şöyle:

qq.png

q1-001.jpeg

YENİ YILIN İLK ZAMMI JTI GRUBUNA GELDİ

2024 yılının ilk zammı JTI grubu sigaralara geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, X hesabından yaptığı paylaşımda tiryakileri yasa boğan ilk kara haberi verdi.

Aybaş, JTI grubunun zamlı fiyat listesini sigara zammının memlekete hayırlı olmasını dilediği ironik bir paylaşımda bulunarak duyurdu. Aybaş'ın paylaşımı şöyle:

zzz.png

sga.jpeg

BİR GRUP DA BU SABAH ZAMLANDI

Philip Morris grubu sigaralara da bu sabah zam geldi. Gelen zammın ardından P&M grubu sigaralarda en düşük fiyat 54 lira olurken, en yükseği 60 liraya yükseldi.

ekran-resmi-2024-01-04-10-04-54.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar