Google düğmeye bastı: Ücretli yapay zeka Bard Advenced geliyor

Google düğmeye bastı: Ücretli yapay zeka Bard Advenced geliyor
Teknoloji devi Google, yapay zeka alanındaki etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Google son olarak şirketin en gelişmiş yapay zeka modeli olan Bard Advanced üzerinde çalışmalara başladı.

Google'ın yeni yapay zeka projesi Bard Advanced, kullanıcılara ücretsiz sunulacak olan standart versiyonu yapay zeka piyasasını kasıp kavurmaya hazırlanıyor.

Kod analisti Bedros Pamboukian, Google Bard'ın kodlarında yapılan yeni çalışmalara dair bazı detayları keşfetti. Pamboukian isimli analist, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Bard Advanced projesine dair önemli gözlemlerde bulunduğunu ve bu detayları teknoloji dünyasıyla paylaştığını belirtti.

bedr.png

Google Bard Advanced'in Google One aboneliği altında kullanıcılara sunulacağı ve kullanıcıların ilk üç ay için ücretsiz bir deneme sürecine dahil olabileceği belirtiliyor.

Şu anda son geliştirme aşamasında olan ve teknik altyapısı büyük ölçüde tamamlanan bu modelin, Google'ın güçlü dil modeli Gemini Ultra üzerine inşa edilmiş olması bekleniyor.

googleomzcn.jpg

Modelin 2024 yılı içinde tanıtılması öngörülüyor ve Bard Advanced adımıyla birlikte Google'ın yapay zeka konusundaki liderliğini pekiştirecek gibi görünüyor.

googlezxonca.jpg

Bu yeni yapay zeka çözümü, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirecek ve Google'ın yapay zeka dünyasındaki varlığını güçlendirecek gibi görünüyor. Bard Advanced, teknoloji tutkunları tarafından merakla bekleniyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar