Şiddetli fırtına İstanbul'u adeta yerle bir etti: Binalar yıkıldı, insanlar mahsur kaldı

Şiddetli fırtına İstanbul'u adeta yerle bir etti: Binalar yıkıldı, insanlar mahsur kaldı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da etkili olan sağanak yağışta vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sarıyer’de 2 katlı metruk bina çöktü. Silivri'de ise sokaklar sular altında kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından kent genelinde gece saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağış, birçok noktada çökme ve su baskınlarına yol açtı. Sarıyer Yeniköy Mahallesi Sarı Asma Sokak’ta bulunan 2 katlı metruk ahşap bina da yoğun yağış sonucu saat 15.50 sıralarında çöktü.

aw087743-03.jpg

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sokak güvenlik şeridiyle girişe kapatıldı. Çökerek sokaktaki yolu kapatan binanın molozlarının belediyeye ait iş makineleriyle kaldırılacağı öğrenildi.

aw087743-02.jpg

SİLİVRİ SULAR ALTINDA KALDI

İstanbul Silivri’de sağanak yağış sonrası göle dönen cadde ve sokaklar havadan görüntülendi.

aw087662-03.jpg

silivri2.png

silivri1.png

ATAŞEHİR’DE CADDEYİ SU BASTI, MAHSUR KALAN TAKSİCİYİ VE YOLCUYU VATANDAŞLAR KURTARDI

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur sonrası birçok noktada su baskını meydana geldi. Ataşehir Albayrak Caddesi sağanak yağmur nedeniyle su altında kaldı. Cadde üzerinde seyir halinde olan bazı araçlar ise yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan bir ticari taksi içerisindeki yolcu ve şoför, başka bir servis aracındaki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Servis ile taksinin yanına gelen vatandaşlar taksideki yolcu ve şoförü kapıdan aldı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

aw087762-01.jpg

aw087762-02.jpg

aw087762-03.jpg

aw087762-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar