Sezonluk maliyeti 13 milyon dolar olarak açıklanmıştı! Survivor yarışmacıların haftalık kazancı merak uyandırdı

Sezonluk maliyeti 13 milyon dolar olarak açıklanmıştı! Survivor yarışmacıların haftalık kazancı merak uyandırdı
Tv8'in reyting rekorları kıran ve izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışma programı Survivor All Star 2024, tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların haftalık olarak ne kadar kazandığı konusunda ortaya atılan iddialar, izleyicileri meraklandırdı.

Geçtiğimiz bölümlerde Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye devirdiği anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bu kez gündemdeki konu, yarışmacıların haftalık kazançları oldu. Sosyal medyada dolaşan söylentilere göre, yarışmacılar haftalık olarak 60 bin TL ile 100 bin TL arasında bir ücret alıyor.

SEZONLUK MALİYETİ 13 MİLYON DOLAR OLARAK AÇIKLANMIŞTI

Bu iddialar karşısında Acun Ilıcalı'nın vereceği cevap merakla bekleniyor. Daha önce Survivor'ın bir sezonluk maliyetini 13 milyon dolar olarak açıklayan Ilıcalı, programın bütçesine dair önemli bilgiler vermişti.

kk.jpgNagihan'ın, Mustafa Kemal'in maddi sıkıntılarını dile getirerek yarışmaya geri dönmesi için yapılan ricayla da gündeme gelen konu, izleyicileri derinden etkiledi. Yarışmacıların maddi durumları ve programın genel maliyeti hakkındaki bu yeni gelişmeler, izleyicileri hayli bir meraklandırdı.

728xauto-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar