Mustafa Sandal'dan seçim afişlerine tepki

Mustafa Sandal'dan seçim afişlerine tepki
Mustafa Sandal, seçimlere günler kala siyasi parti ve adayların sokak, cadde ve meydanlara astığı seçim afişlerine tepki gösterdi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, yaklaşan yerel seçimler öncesinde sokaklara, caddelere ve meydanlara asılan siyasi afişlere sert bir tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Sandal, ülke kaynaklarının bu afişlerle savrulduğunu belirterek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Video içerisinde aracının içinden konuşan Sandal, "Her yer aday fotoğraflarıyla dolu olduğunda ne oluyor?" sorusuyla başladığı konuşmasında, seçim afişlerinin ülke genelindeki görüntü kirliliğine neden olduğunu dile getirdi. Sandal, "Yer gök aday fotoğraflarıyla dolu. Olacak iş mi? Yani bir kere böyle bir yoğunluk, böyle bir görüntü kirliliği, böyle bir alan doldurma..." şeklinde eleştirilerde bulundu.

Sandal'ın tepkisi sadece görsel kirlilikle sınırlı kalmadı. Ayrıca, "Medeni bir ülkenin, toplumun belediye seçimlerindeki kriteri 'hmm bu bundan daha cana yakın, bu bundan daha bir ılıman, bu bundan daha bir sempatik duruyor' falan..." ifadeleriyle de, seçim kampanyalarının içeriğine ve niteliğine değindi.

Özellikle de İskandinav ülkelerine atıfta bulunan Sandal, "Elin bir İsveçlisi, Norveçlisi, Finlandiyalısı, Danimarkalısı; medeni bir yerden birileri gelse, 'Ne ağabey bu? Erkekler güzellik yarışması mı yapılıyor burada?' dese anlatamayız belediye seçimi olduğunu..." diyerek, ülke genelindeki afiş yoğunluğunu ve içeriğini sorguladı.

Mustafa Sandal'ın bu açıklamaları, seçim atmosferindeki tartışmaları ve kampanya içeriğini bir kez daha gündeme getirdi. Sandal'ın eleştirileri, siyasi partilerin ve adayların seçim kampanyalarında daha dikkatli ve nitelikli içerikler üretme ihtiyacını bir kez daha ortaya koydu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar