Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın evlilik tarihi belli oldu

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın evlilik tarihi belli oldu
Kendisi gibi oyuncu olan Meriç Aral ile aşk yaşayan Serkan Keskin, muhabirlerin 'evlilik' sorularını cevapladı. Oyuncu, "Yaz sonuna doğru bir düğün planlıyoruz. Tarih ve yer belli değil ancak İstanbul'da olur herhalde" dedi

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Serkan Keskin, Arnavutköy'de görüntülendi. Tek başına yürürken objektiflere yansıyan Keskin, acelesi olduğunu söyleyerek bir elektrikli scotter kiraladı.

"YAZ SONUNA DOĞRU BİR DÜĞÜN PLANLIYORUZ"

Kendisi gibi oyuncu olan Meriç Aral ile aşk yaşayan Serkan Keskin, bu sırada basın mensuplarının 'evlilik' sorularına ise, "Yaz sonuna doğru bir düğün planlıyoruz. Tarih ve yer belli değil ancak İstanbul'da olur herhalde" şeklinde yanıt verdi.

"İNŞALLAH BİR ŞEYLER OLACAK" DEMİŞTİ

Meriç Aral, daha önce gazetecilere, "Ben Serkan'ı sahnede de televizyonda da çok seviyorum. Hepsi yani. Serkan, zaten benim en hayran olduğum oyunculardan biri, aynı zamanda hayran olduğum bir karakter ve insan. Yeteneği ve işine saygısı müthiş. Ülkemiz için de böyle bence" açıklamasında bulunmuştu.

Parmağındaki alyansı dikkat çeken Aral, "Evet, olacak inşallah bir şeyler. Bir düğün habercisi olabilir" diyerek gülmüştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar