Sergen Yalçın’dan sınır dışı edilen Jehezkel hakkında flaş sözler

Sergen Yalçın’dan sınır dışı edilen Jehezkel hakkında flaş sözler
Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray yenilgisi sonrası, İsrailli eski Antalyasporlu futbolcu Sagiv Yehezkel hakkında konuştu.

Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının 2-1 mağlubiyetinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yalçın, İsrail'e destek verdiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi feshedilen Sagiv Jehezkel'in ayrılığıyla ilgili konuştu.

msg1459405497-624366jpg-456au.jpg

Siyasetin bu sürece müdahil olduğunu belirten Yalçın, jehezkel'in gönderilmesi yönünde talepler geldiğini belirtti.

"YARDIM ETMELERİ LAZIMDI"

Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkenin hassas noktalarına dokunan bir olay, hoş karşılanacak bir olay değil. Siyasetten de aradılar kulübü, oyuncuyu göndermemizle ilgili. Biz de doğal olarak oyuncumuzu kadro dışı bıraktık ve gönderdik. En iyi oyuncumuzu gönderdik ve hiçbir tane oyuncu da almadık, transferi açmadık. Madem böyle oluyor, o zaman bize yukarıdan bir yardım etmeleri lazımdı. 'En iyi oyuncunuzu gönderdiniz, size yardım edelim de şuradan bir oyuncu alın.' deselerdi daha güzel olurdu bence. Biz görevimizi yaptık ama sonucunda ne oldu, sağ kenarımız yok. Kenarsız oynuyoruz" ifadelerini kullandı.

Jehezkel'in ayrılığıyla ilgili yaşanan gelişmelerin takıma olumsuz etki yaptığını belirten Yalçın, transfer döneminde yaşanan bu durumun kendilerini zorladığını söyledi. Antalyaspor'un sağ kanat pozisyonunda ciddi eksiklik yaşadığını vurgulayan Yalçın, bu durumun takımın performansını olumsuz etkilediğini vurguladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar