Sergen Yalçın: "İnanılmaz pozisyonlar harcadık"

Sergen Yalçın: "İnanılmaz pozisyonlar harcadık"
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-2 sona eren Trabzonspor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade ederek "Kazanmak için atacaksın, maçı bitireceksin. İnanılmaz pozisyonlar harcadık" dedi.

Süper Lig'de 23. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"İNANILMAZLARI KAÇIRDIK"

Sergen Yalçın açıklamasında, "Oyuncuların performansından çok memnunum, kazanmak için her şeyi yaptılar. Böyle maçlarda küçük ayrıntılar... Rakibin hiç kaleye gelmediği maçta 1-0 mağlupken, 2-1 iken birçok pozisyona giriyoruz, atacaksın, kazanmak için atacaksın, maçı bitireceksin. İnanılmaz pozisyonlar harcadık." dedi.

"HAKEM ARKADAŞLARLA SIKINTI YAŞIYORUZ"

Trabzonspor'un ilk golünden önceki faul pozisyonuna değinen Sergen Yalçın, hakemler için tepki gösterirken, "Atiba'nın pozisyonunu çok değerlendirmek istemiyorumü, görmedim, faul mü değil mi bilmiyorum. Hakemin Sosa lehine maçın başında verdiği bir faul var, Atiba'ya yapılan pozisyon ondan daha ağırdı, istese çalabilirdi. Sezon başından beri hakem arkadaşlarla ilgili camia olarak çok sıkıntı yaşıyoruz. Hakemler de hata yapabilir diyoruz ama hep aynı tarafa mı oluyor bu hatalar, bu da konuşulması gerekenlerden biri." mesajını yolladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar