Serenay Sarıkaya'dan milyonluk anlaşma! Servet kazanacak

Serenay Sarıkaya'dan milyonluk anlaşma! Servet kazanacak
Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Serenay Sarıkaya, bir bankanın reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz hafta ilk reklam filmini çeken oyuncu, iki farklı filmle ekranlarda olacak.

Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık, Selami Şahin gibi ünlü isimlerle çalışan bir banka, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaştı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, 7 milyon TL karşılığında bankanın yüzü olan Sarıkaya, iki farklı reklam filmiyle ekranlarda olacak.

REKLAM FİLMLERİNİ ÇEKTİ

Geçtiğimiz hafta İzmit'te ilk reklam filminin çekimlerine katılan güzel oyuncunun nasıl bir senaryoyla ekranlarda olacağı sır gibi saklanıyor. Komedyen Feyyaz Yiğit'in rol aldığı kampanyaya dahil mi olacak, yoksa yeni bir kampanyanın yüzü mü olacak henüz bilinmiyor.

“GELİYOR GELMEKTE OLAN…”

Netflix'te yayınlanacak olan 'Şahmeran' adlı proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Sarıkaya, büyük heyecan yaşıyor.

Instagram hesabından yeni dizisi Şahmeran'ı resmen duyuran Sarıkaya, dizinin senaryosunu okuduğu bir anı paylaşarak, fotoğraflarına "Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan..." notunu düştü. Ünlü oyuncunun spor tarzı dikkat çekerken; Sarıkaya'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar