SSK, BAĞ-KUR veya Emekli sandığı...Yeni müjde: 1800TL ve 1100TL emekli ödemesi 

SSK, BAĞ-KUR veya Emekli sandığı...Yeni müjde: 1800TL ve 1100TL emekli ödemesi 
Emeklilere yeni müjdeler gelmeye devam ediyor. Yeni emekli promosyon ödemeleri açıklandı. Son açıklanan haberlere göre emeklilere 1800TL ve 1100TL oranında ödeme yapılacak.

İlan365'te yer alan habere göre, bankalar bünyesinde bulunan müşterilerinin sayısını arttırmak için girişimlerde bulunmakta. Söz konusu girişimler içerisinde promosyon ödemeleri de bulunmakta. Emeklilere farklı ayrıcalıklar tanıyarak kendi bünyelerine katmak isteyen bankalar promosyon ödemeleri ile emeklilerin zor zamanlarında yanında olmayı hedefliyor.

Yüksek promosyon oranı sunan bankalar arasında bulunan Akbank ve Şekerbank’tan yeni müjdeler geldi. Emekliler için harekete geçen bankalar 1100TL ve 1800TL oranında promosyon ödemelerinde bulunuyor. 1800TL promosyon ödeme imkanı sunan bankalar Akbank ve Şekerbank olurken 1100TL Promosyon ödemeleri Denizbank tarafından yapılmakta.

Söz konusu promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmekte. Söz konusu şartlar arasında emekli maaşınızı 3 yıl kalma sözünüz ile birlikte bahsi geçen bankalara taşımanız da bulunmakta.

Akbank tarafından emekli müşterilerine 1800TL emekli promosyonu verilecek. Söz konusu promosyondan yararlanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmekte. SSK, BAĞ-KUR veya Emekli sandığı üzerinden emekli olan kişiler fark etmeksizin söz konusu promosyon ödemelerinden yararlanabilmekte.

1800TL Promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen emeklilerin hali hazırda maaş aldığı banka ile Akbank’ı değiştirmesi gerekmekte. Değişim sonrasında 3 Yıl’a kadar çıkan taahhüt sözü vermelidir.

Söz konusu işlemlerden sonra Emekli promosyonundan yararlanan kişilerin banka hesaplarına promosyon ödemeleri direkt olarak geçecektir.

Şekerbank kendi bünyesinden emekli olan veya emekliliğini taşıyan kişilere 1800TL emekli promosyonu imkanı sunmakta. Söz konusu promosyondan yararlanan emeklilerin bazı şartları yerine getirmeleri gerekmekte. Bunların başında, diğer bankalarda da olduğu gibi kalma sözü bulunmakta.

1800TL veya 1100TL Emekli ödemelerinden yararlanmak isteyen emeklilerin başvuruda bulunduğu bankalara kalacaklarına dair sözler vermesi gerekmekte. Promosyon ödemeleri yapılırken emeklilerin aldığı maaşlar dikkate alınır. Söz konusu ödemeler bunun üzerinden değerlendirildiği için ödenecek tutarlarda değişiklikler gözlemlenebilir.

Söz konusu ödemeler 1100TL’den başlayarak 1800TL oranına kadar çıkabilmektedir. Başvuru sonrasında onaylanan ödemeler anında hesaba aktarılmaktadır. Ödemelerin hesaba geçmesinin ardından 3 yıllık kalma süresi de işleme alınmaya başlar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar