Serenay Sarıkaya baştan ayağa 113 bin 600 lira

Serenay Sarıkaya baştan ayağa 113 bin 600 lira
Oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün bir kuaför çıkışı muhabirler tarafından görüntülendi. Gündelik giyim tarzı için son derece pahalı tercihler yapan güzel oyuncunun üzerindekiler 113 bin 600 lira çıktı.
Muhabirlerle de ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak çekim takvimi kendi programına uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı “Bergen” projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Sarıkaya film için, “Birlikte yol aldığımız ekibin gayretle çalıştığını biliyorum ve filmi merak ediyorum. Yolları açık olsun. Eminim harika bir iş çıkarmışlardır” dedi.
 
Oyuncu, “İçinizde ukde kaldı mı?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Bu işler biraz da kısmet işi. Gerçekten zamanlama tutmadı. Farah’a kısmetmiş. Hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim.”
 

 
PAHALI TERCİHİYLE DİKKAT ÇEKTİ
 
Serenay Sarıkaya''nın kuaföre giderken giymeyi tercih ettiği bembeyaz tarzı da dikkatlerden kaçmadı. Üzerinde servet taşıyan Sarıkaya''nın Christian Dior markalı çantası 64 bin TL, Bottega Veneta markalı gözlüğü 6 Bin TL, Balenciaga markalı küpesi ise 5 Bin 500 TL. Ünlü oyuncunun Ambush markalı elbisesi 10 Bin 100 TL, kabanı ise 28 Bin TL olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar