Selçuk Geçer’den seçim öncesi kritik uyarı! Parasını buna yatıran büyük kaybedecek

Selçuk Geçer’den seçim öncesi kritik uyarı! Parasını buna yatıran büyük kaybedecek
Ekonomist Selçuk Geçer, altın ve kripto para yatırımlarındaki artan risklerle birlikte gelecekteki belirsizliklere işaret ederken sert uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Kripto para ve altın yatırımlarındaki artan risklerle birlikte, tanınmış ekonomist Selçuk Geçer'den önemli bir uyarı geldi. Geçer, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyararak gelecekteki belirsizliklere işaret etti.

“GERİ ÇEKİLME BEKLİYORUM”

Özellikle altın konusunda önemli değerlendirmelerde bulunan Geçer, yatırımcılara "dikkatli olun" diyerek altın hakkında tavsiyelerde bulundu. Altın piyasasına ilişkin konuşan Geçer, "Altın piyasasında bir miktar geri çekilme bekliyorum. 1900'lü seviyelerin yeniden test edilebileceğini düşünüyorum. Ancak, orta ve uzun vadede yükselişin devam edeceğini tahmin ediyorum. Şu anda 2.155 dolar seviyesinde bulunuyor, yani kısacası, 2.100 doların üzerinde kısa vadeli geri çekilmeler olabilir, bu nedenle dikkatli olmak önemlidir" şeklinde konuştu.

kripto-para-2.webp

KRİPTO PARA YATIRIMCILARINA SERT UYARI

Kripto para piyasalarındaki son hareketlilikle ilgili önemli bir uyarı ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Bitcoin'in 73 bin seviyelerine ulaşmasının ardından yaşanan sert satışlar, 63 bin seviyesine geri çekilmeyle sonuçlandı. Bu gelişmeleri değerlendiren Geçer, geri çekilmenin devam edeceğini öne sürerek yatırımcılara kritik bir uyarıda bulundu.

Geçer, "Bu satışlar devam ederse, ki görünüşe göre öyle olacak, ilk aşamada 51.000-52.000 seviyelerine kadar geri çekilme yaşanabilir ve bu durum spot piyasalarda aniden yatırımlarınızın değer kaybetmesine neden olabilir. Bu durum piyasada hafif bir panik yaratabilir ve 50.000 seviyesinin altına da inebilir. Ancak, daha sonra tekrar yukarı yönlü bir hareket başlayabilir." şeklinde konuştu.

bittt.webp

Geçer, 51.000 seviyesinin sert bir şekilde kırılması durumunda, "howling" ve benzeri faktörlerin yanı sıra Amerika'daki faiz beklentilerinin daha da olumsuza dönmesiyle satış baskısının artabileceğini belirtti. Ayrıca, 40.000 seviyesinin altında ise 25.000 seviyelerinin görülebileceğini vurgulayarak, kripto para yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

kripto-para-nedir-firsatlari-ve-dezavantajlari-nelerdir.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar