Arabası olan bütün emeklilere artık ücretsiz! Detaylar belli oldu

Arabası olan bütün emeklilere artık ücretsiz! Detaylar belli oldu
Araç sahibi olan emekliler için sevindirici bir haber geldi. Uzun yıllardır ödenen bir hizmet artık tamamen ücretsiz olacak.

Uzun zamandır beklenen haber nihayet geldi ve milyonlarca araç sahibi emekli için Ziraat Bankası tarafından duyuruldu.

Türkiye'nin en geniş müşteri tabanına sahip kuruluşu olan Ziraat Bankası, kamu bankalarının promosyon ödemelerini 12 bin liraya yükseltmesiyle birlikte, emeklilere sunulacak ek faydaları da belirledi.

Özellikle araç sahibi emekliler için adım atan Ziraat Bankası, emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan almayı taahhüt eden müşteriler için ücretsiz HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) kampanyası başlattı.

whatsapp-image-2024-02-28-at-08-35-24.jpeg

ÜCRETSİZ HGS ETİKETİ FIRSATI

Ziraat Bankası, ilk kez emekli olan ve maaşını bu bankadan almaya başlayan müşterilere özel olarak ücretsiz HGS etiketi sağlayacak. Bu hizmetten faydalanmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirsiniz.

0x0-isci-ve-isverenler-dikkat-maas-7yyo.jpg

Ayrıca, banka tarafından emekli müşterilere sunulan ek hizmetler şu şekildedir:

Özel indirimli kiralık kasa hizmeti Ziraat Bankası, emekli müşterilere özel olarak %25 indirimli kiralık kasa hizmeti sunacak. Bu hizmetten faydalanmak için en yakın şubeye başvurabilirsiniz.

Ücretsiz para transferi hizmeti dijital kanallardan Banka, dijital kanallar aracılığıyla Havale-EFT-FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları ve 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalamaları yeterli olacak. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşı müşterilerine 12 bin TL promosyon tutarı yanı sıra ücretsiz HGS hizmeti sunulacak.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar